Artur Mas: aquí tens l’índex!

index

PART I

Capítol 1: Asseguts davant la tele

On s’explica com vam haver de tancar l’oficina del cafèambllet, anar a viure a casa dels pares i com un anunci que vam veure a la tele ens va donar una idea.

Capítol 2: Hospitals per a un nen, hospitals per a tots els nens

On s’explica com vam fer una entrevista bastant ridícula i com mai podrem oblidar el nostre pas per l’Hospital Sant Joan de Deu.

Capítol 3: Festa amb els diners del ciutadà

On es veu amb detall com un hospital municipal en crisi es fa amb una cafeteria de 2 milions d’euros i com uns quants alcaldes de CiU i del PSC miren cap a una altra banda.

Capítol 4: Entenent el Matrix sanitari

Feixuc en principi però important capítol on s’explica l’orígen del desastre que cauria sobre la sanitat catalana i on es veu el mecanisme que ho ha ensorrat tot.

Capítol 5: L’home que es contractava a si mateix

On s’explica com Ramon Bagó gestionava diners públics que anaven a les seves empreses privades i com uns quants polítics li donaven medalles. També s’explica com un grup de ciutadans va fer una emboscada al president Mas i li van cantar la cançó de Torna Serrallonga.

Capítol 6: Youtube com a punt final

On es dóna compte de com un petit i influent grup d’empresaris es converteixen en «proveïdors privilegiats» del sistema sanitari i de com, cansats, decidim penjar un vídeo a YouTube.

PART II

Capítol 7: CAFÈAMBLLET productions

On es detallen les passes a seguir per tal de fer un vídeo a casa per exigir respostes als que es gasten els nostres diners.

Capítol 8: Els papers de Mataró

De com vam trobar uns papers recopilats durant anys en un arxiu i com van acabar sent una notícia bomba.

Capítol 9: La censura vista amb càmera oculta

De com uns gestors sanitaris i uns polítics morts de por decideixen què poden i no poden llegir els ciutadans i de com els vam enxampar amb la càmera d’un Iphone violant l’article 20 de la Constitució.

Capítol 10: Cas Bagó: un escàndol en tres actes

On s’explica com els negocis d’en Bagó queden definitivament al descobert tot i els intents mediàtics de rentar la seva imatge.

Capítol 11: Artur Mas, on són els meus diners?

On s’explica l’esperpèntic cas de les «cadires de copagament» que ens porta a fer una videocarta al president Artur Mas.

Capítol 12: La demanda de Via

On s’explica la demanda que ens va posar un assessor d’Artur Mas i les seves relacions amb unes quantes persones i on s’explica la més curiosa manera d’obtenir una llicència de pesca.

Capítol 13: Informe Crespo: una burla als ciutadans. Part I

On es detalla com vam aconseguir uns documents amagats durant anys i que comprometien, i molt, un diputat de CiU, de nom Xavier Crespo

Capítol 14: Informe Crespo:: una burla als ciutadans. Part II

On s’explica l’escandalós contingut d’aquests documents i els intents de Jordi Turull per tapar tot l’assumpte.

Capítol 15: Condemnats, però contents!

On es detalla com vam acabar a la banqueta dels acusats, com un cop allà vam perdre els nervis i on s’explica com ser condemnats a pagar 10.000€ pot ser una bona cosa.

Capítol 16: Dos anys apassions

On s’explica com la por està canviant de bàndol i els motius que fan que unes quantes persones no puguin continuar dormint tranquiles i on es detalla la molt curiosa història que ha fet possible aquest llibre.

PART III

1. I ara què fem?

Que no ens prenguin per beneits · Passar a l’atac · Antisistemes sanitaris i sobirania · El finançament del nostres sistema · Qui ens roba?

2. Com es pot començar a investigar? 

Guia pràctica d’investigació (amb casos reals per practicar!) · Els pressupostos · Els informes de la Sindicatura de Comptes · Coses molt greus que es van dir al Parlament però que van passar desapercebudes · Fiscalització, fiscalització, fiscalització!

3. Solucions reals ja!

(Quasi) Tots els homes del President: coneguent als assessors d’Artur Mas… i els seus negocis · I si canviem d’assessors? · 10 propostes concretes i 7 idees sobre els medicaments · Per una nova cultura de la salut

4. L’escàndol dels mitjans de comunicació

Mitjans de comunicació contra el poble · On s’explica com TV3 va amagar la desaparició de 145.000€ de La Marató i l’estreta relació de l’amo de La Vanguardia amb La Caixa.

5. La increïble història d’un jardiner de Reus

On s’explica la història del jardiner municipal de Reus David Vidal qui, amb un acta de regidor va posar contra les cordes (i al cuartelillo) els homes més poderosos del sistema sanitari català.

6. Teorema visual de la privatització dels partits polítics

On amb uns dibuixos l’Itziar González Virós ens explica com els partits s’han convertit en ‘juntes d’accionistes’

ANNEXES

I. El derecho a la salud, un derecho universal en peligro. 

Por Carlos Jimenez Villarejo

II. Auditoria ciutadana en acció!

Enric Pons Ferrer i Sònia Farré Fidalgo, membres de la Plataforma Auditoria · Ciutadana del Deute: «No devem! No Paguem!»

III. Un cafè amb llet que ens manté més despertes que mai

Josep Maria Antentas / Esther Vivas · Coautors de Planeta Indignado (Sequitur, 2012) i membres de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista.

 IV. Una sentència i dos anàlisis

Dos anàlisis de la sentència condemnatòria al cafèambllet. Carlos Jiménez Villarejo / Andrés Boix Palop

V. Índex Onomàstic

Us ha agradat??? Per encarregar el llibre complet: llibrecafeambllet@gmail.com

Advertisements

2 thoughts on “Artur Mas: aquí tens l’índex!

  1. Pingback: BCN 2013 » Archivo del Blog » Prohíben la publicidad en los autobuses de Barcelona de un libro crítico con la gestión de la sanidad pública de CiU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s