L’OPINIÓ DELS LECTORS

Ahir em vaig acabar el vostre llibre, d’ una sola tirada, no em podia aturar, mentre creixia la meva indignació!!! Bona feina” Eduard A.

 

“Jo el vaig començar a llegir ahir! i tot i que pensava que se’m faria una mica feixuc ( corporacions consorcis i gent i més gent) ja vaig pel final!!!! mil felicitats!!!!! tot molt entenedor!!!” Laia C.

 

“Benvolguts companys: M’agradat molt el llibre. Per mi és un treball d’investigacio i constància de primer ordre. És un treball gens dogmàtic,clarificador. Un autèntic exercici de transparència democràtica. Sou generosos, no us heu quedat exclusivament en la vostra tasca. L’heu obert a més col.lectius i persones. I l’índex onomàstic és genial. Una bona novel·la negra tristament real. Una abraçada, Xavi A

“Ha estat molt emocionant llegir-lo, no és broma. Com ja diu a la portada és com una novel·la d’aventures barrejada amb un assaig d’investigació. Jo vaig descobrir-vos al juny de l’any passat quan algú va compartir el vídeo de “El major robatori…” Des d’aquell moment vaig anar entrant a la vostra web i veient les notícies que anaven sortint i m’anaven encenent cada cop més. El llibre podria ser molt angoixant, pessimista (realista) o descoratjador si no fos perquè al final doneu idees de com començar a posar fil a l’agulla i fer feina. És cert, no hauríeu de ser uns herois pel sol fet de demanar comptes als qui gestionen el nostre diner. Però per a mi sou un gran exemple a seguir. Crec que és el llibre més valuós que he tingut mai a les mans. Gràcies. Una forta abraçada!” Jordi Z.

“Aquest llibre, a més d’una denúncia més que contrastada, és un acte de dignitat, higiene pública i valentia i, sobretot, la constatació del fet que l’actual model de funcionament de les administracions públiques sembla dissenyat per donar aixopluc i cobertura a aquells que vulguin enriquir-se gràcies als diners públics. (…) El llibre explica de forma clara i pedagògica com els successius governs de la Generalitat han anat relaxant – o desvirtuant – els òrgans i protocols de fiscalització de la despesa pública fins al punt que no hi ha manera de treure l’entrellat dels pressupostos dels centres de salut concertats. (…) Imprescindible. Hauria de ser de lectura obligatòria les jornades de reflexió en tots els processos electorals…

Teresa Forcades (FB) ‏@TeresaForcades: ”A #OnSónElsMeusDinerstrobaràs dades q demostren un grau de corrupció a la sanitat catalana que segurament superarà les teves expectatives”

@xavartal:  @_cafeambllet Ara mateix acabo de llegir el vostre llibre. Entenedor,essencial com a manual d’investigacio. Perseverant dóna peu a l’esperança

@elpais_politica Yo recomendaría al Tribunal de Cuentas el libro de@_cafeambllet i @marta_sibina . Más que nada por ir atajando.

angelsmcastells ‏@angelsmcastells: Un libro indispensable de@_cafeambllet para hoy y mientras haya corrupción en la sanidad :#Onsonelsmeusdiners http://wp.me/p1CbzS-3q5

Clara Valverde ‏@enfermarebelde: Estoy leyendo el libro de @_cafeamblletEstoy enganchada! Un must!! http://www.cafeambllet.com/press/?p=17670

Esther Vivas ‏@esthervivas: Un treball d’investigació brillant.#Onsonelsmeusdiners de @_cafeambllet repassa les bambalines de la sociovergència sanitària!

Esther Vivas ‏@esthervivas: El millor d’#onsonelsmeusdiners de@_cafeambllet és que, malgrat explicar-te el robatori que hem patit, et fa somriure. Ironia brillant!

Esther Vivas ‏@esthervivas#onsonelsmeusdiners et pot fer riure i plorar en un sol capítol [2]. Marta i Albano gent molt gran! cc @_cafeambllet

@irene_tuit: Ayer compré por fin #OnSónElsMeusDiners Menuda panda de trileros nos llevan décadas gobernando/robando. Deben estar que trinan con el libro!

@Ishi_yahi@_cafeambllet Arribat a la pàg. 116 del llibre#OnSónElsMeusDiners us confirmo que ja comparteixo el vostre “friquisme”. Molt recomenable!

@enricvirgili#onsonelsmeusdiners és un llibre extraordinari, apassionant, divertit i esperançador. Que serveixi d’exemple i d’estímul! Salut!

@llv_msc: És del tot necessari llegir el llibre de @_cafeambllet. Pareix una història de ficció, però…MERDA!#indignaciómàxima#OnSónElsMeusDiners

@EnricLloret: totalment engantxat al llibre d@_cafeambllet#onsónelsmeusdiners. molt clar, interessantíssim i despertador a la consciència ciutadana

@enMassana: Gaudint molt llegint #onsónelsmeusdiners la història és bona (ja ho sabia) però a més molt ben escrita

@Silviatarda:  @_cafeambllet Aquest llibre l’hauria de llegir tothom!L’estic assaborint com un bon àpat! pic.twitter.com/SeSOL7ilxq

@alertmj@_cafeambllet és d’obligada lectura per a qualsevol persona honrada ! Jo també he descobert alguna “coseta” interessant. Algun nom em sona !

“La veritat és que el senyor Via va fer una bona feina, encara que sense voler, impulsant-vos a escriure el llibre. Jo havia vist els vostres videos i us anava seguint, però la manera en què expliqueu la història, com es va veient el proces fa que et facis molt millor idea del que heu anat destapant i dels vostres predecessors. M’ha agradat el to de novel·la negra que li heu sabut donar. Salut i gràcies per la bona feina que esteu fent.” Eduard P.

“Vaig per la pàg 125… estic perplexa, novel·la negra totalment i m’encanta, però no m’agrada que sigui real i que fuciona així el nostre CHC. He de felicitar-vos, estic recomanant el vostre llibre a tothom que conec. Quan vaig al metro llegint i vaig descobrint coses, em donen ganes de aixecar-me i dir-li a tothom que va al metro: Si us plau! llegir aquest llibre! Però diran: aquesta dona està boja!”  Manuela G.

“Benvolguts: Felicitacions pel llibre. Es un orgull el sortir com a “mecenes” d’aquest projecte, en poques ocasions he invertit uns euros tant adequadament. (…) Gràcies per la cita de Rodolfo Walsh que inicia la primera part del llibre. Desprès de llegir tot el que d’ell han publicat  a l’editorial 451 afirmo que n’estaria content de sortir-ne.” Un lector de Reus.

 

Advertisement

8 thoughts on “L’OPINIÓ DELS LECTORS

 1. No he llegit el vostre llibre, mes que res per no perjudicar encara mes el meu estat d’ànim. El que os voldria comentar, es que no cerc, que el problema sanitari, sigui el que mes ens tindria que amoïnar. Segons jo i confio que cada dia mes personàs, la lluita que tindríem que emprendre, quant mes aviat millor, seria la de defensar la nostra vida (la del 80% de la humanitat)
  Dons sembla innegable que el objectiu, del que aquí es coneix com retallades, es la de posar en perill la nostra supervivència. Poc a poc, per que si ho fessin depresa ens rebotaríem

  Ànim

 2. Moltes felicitats per la feina feta!!! Gent com vosaltres ens permet sentir que encara no està tot perdut i que la única via possible per construir un món millor és unint els nostres esforços!!! Gràcies!!!

 3. Enhorabona pel llibre. És una gran feina amb molta dedicació. Ahir vaig acabar de llegir-lo i avui l’he recomanat a tots els meus contactes. Com a infermera que ha patit les retallades, i com a ciutadana que vol saber on van els seus diners, llegint el vostre llibre he sofert diversos sentiments: indignació, ràbia, impotència… que al final del llibre s’han convertit en rebel·lió i ganes de lluitar contra la corrupció. El llibre fa venir ganes d’agafar un ordinador i començar a investigar al propi municipi a veure com han gestionat els nostres diners. Ànims i endavant, junts ho aconseguirem!

 4. Me’l vaig llegir en una nit, ja he enviat emails per muntar un “Cafeambllet” a Vic. La societat ha de comencar a canviar ja!

 5. Anit el vaig acabar de llegir.
  En un principi molt bè, però al arribar a l’esquema de l’entramat de corrupció de polítics-empresaris-mitjos vaig tindre un malson terrible. I ara sóc més conscient de la realitat, la qual abans només mig imaginava. I em sento fatal. He près la pastilla roja de Matrix.

 6. Vaig fer un twit el 28 d’Abril, recent començat el llibre,deient que em feia por acabar-lo amb una llaga al estòmac. l’Albano em va contestar (per a la meva satisfacció), literalment:”No tendrás ninguna llaga! Tendrás más ganas de conseguir echarlos”. Ja he acabat el llibre. Doncs… aixó: MÁS GANAS DE CONSEGUIR ECHARLOS.

 7. Animo Marta y compañía, lo que estais haciendo es muy necesario e higiénico (como tirar la basura), es una buena piedra en el zapato de la casta política corrupta e incompetente. Para ayudar en vuestras campañas quizás, los que os seguimos, podríamos suscribirnos a vuestra revista, por ejemplo, ¿podría ser?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s